+420 604 628 269,   info@trxblansko.cz

Následuje: Dnes žádné plánované lekce

Články

Zpět na články
  • Vložil Radka Jelínková

KOLIK MÁTE % TUKU V TĚLE? MŮŽEME VÁS ZMĚŘIT PŘÍMO U VÁS DOMA

Zajímá Vás kolik % tuku má Vaše tělo? Chcete si sami nastavit kalorický příjem a nevíte složení vašeho těla? Neznáte jakou máte aktivní svalovou hmotu? Chcete zvážit jen tak pro zajímavost? Chcete sledovat progres ve vašem snažení ať už v redukci vaší hmotnosti a tuku, či nárustu svalové hmoty? Neváhejte nás kontaktovat! :)

Nabízíme Vám možnost zvážení a segmentální tělesnou kompozici na váze TANITA a to přímo v pohodní vašeho domova.

Toto vážení Vám dává individuální výsledky pro každou z 5ti částí těla - obě paže, nohy a trup. Metodou bioelektrické impedance (BIA) změří skutečné procento podílu tělesného tuku, podíl tělesné vody, BMR, metabolický věk, MUSCLE MASS (svalovou hmotu), PHYSIQUE RATING (hodnocení fyzické kondice), viscerální tuk, hmotnost kostí a % tuku a hmotnost svalů pro jednotlivé končetiny a trup. 

Součástí vážení je konzultace výsledků a návrh dalšího postupu. Na základě výsledků je možné navrhnout Váš kalorický příjem nastavený vzhledem k vašemu cíli. Cena tohoto měření u Vás doma je 300 Kč. Neváhejte nás kontaktovat na e-mailu: info@cviceniblansko.cz, rádi Vám zavoláme a domluvíme se na konkrétním termínu.

 

 

Kontaktujte nás